Camping dj

Als camping wil je jullie gasten natuurlijk een fantastische vakantie bieden om nooit te vergeten, en daar hoort vanzelfsprekend ook een goed entertainment programma bij.
Een goede camping dj van DjHuren.nl mag in dat programma uiteraard niet ontbreken!

Waaraan moet een goede camping dj voldoen?

Een goede camping dj draait in elk geval lekker gevarieerd, zodat alle gasten van de camping hun favoriete muziek regelmatig voorbij horen komen. Dat varieert van Nederlandstalige meezingers tot jaren 90 pop en van disco classics tot de grootste hits uit de huidige top 40, van alles wat dus. En om het vakantie gevoel te versterken zal een goede camping dj ook veel lekker zomerse muziek draaien, van Lou Bega met Mambo nr 5 tot Daddy Yankee en van Follow The Leader tot John West.

Naast het draaien van gezellige muziek wordt er over het algemeen ook veel gepresenteerd door onze camping dj’s. Daardoor is het duidelijk voor gasten dat de muziek gedraaid wordt door een live dj, waardoor ze sneller plaats zullen nemen op het terras en verzoekjes zullen indienen. Daarnaast verhoogt het uiteraard ook de interactie.

Minidisco

kinderdisco op vakantieparkOmdat er op de meeste campings ook veel kinderen aanwezig zijn verzorgen onze camping dj’s meestal ook een half uurtje minidisco, waarbij alle bekende dansjes voorbij komen zoals Tjoe Tjoe Wa, Hokey Cokey en Theo Theo, maar ook K3, Kinderen voor Kinderen en – zeker als er een aantal wat oudere kinderen is – de grootste Tik Tok hits.

Zo’n minidisco is niet alleen erg leuk voor de kinderen en hun ouders – die het natuurlijk geweldig vinden dat hun kroost het zo naar hun zin heeft en daar dan ook volop foto’s en filmpjes van maken om te delen op social media – maar ook voor de overige gasten. Dansende kinderen zijn immers altijd leuk, en omdat er wat te zien is zullen gasten ook sneller plaatsnemen op het terras.

Bovendien is het natuurlijk is het ook leuk voor de horeca, want zolang de kinderen het naar hun zin hebben blijven de ouders ook zitten 😉 Daarom doen we de minidisco meestal ook niet meteen aan het begin van de avond, maar juist iets later. We kondigen al wel vanaf het begin van de avond regelmatig aan dat er een minidisco gedaan wordt, zodat de ouders lekker blijven hangen.

Vakantieparken

Uiteraard zijn onze dj’s ook prima op hun plek op vakantieparken. Zo verzorgen we regelmatig optredens op diverse parken van CenterParcs en Roompot in Nederland en België, waarbij we ook zelf de apparatuur verzorgen – alleen een dj booth met professionele dj apparatuur als er al een geluidsinstallatie aanwezig is, maar ook complete thema shows inclusief eigen licht en geluid. Binnen op een podium of juist buiten gezellig op het terras, we doen het allemaal. Daarbij houden we vanzelfsprekend ook rekening met buitenlandse gasten; als er veel Duitsers, Belgen of Engelstalige gasten zijn passen we het repertoire daar graag op aan.

Themafeest avond op de camping

Camping dj themafeestHebben jullie veel jaargasten of gasten die het hele seizoen op de camping verblijven en wil je voor hen graag een afwisselend entertainmentprogramma aanbieden? Dan zijn themafeesten altijd een prima idee! Dat kan bijvoorbeeld een Hollandse of Duitse avond zijn, maar ook een avond speciaal voor jongeren of juist speciaal voor oudere gasten met muziek uit hun tijd.

Dat kan heel simpel zijn door alleen de muziekkeuze en de kleding van de dj op het thema af te stemmen, maar we bieden ook volledig gedecoreerde thema drive-in-shows aan met een decorwand van 6×3 meter, op het thema afgestemde lichteffecten (sneeuwmachines bij de apres-ski party, bellenblaas bij de beachparty) enzovoorts.

Uiteraard kun je dat effect zelf nog flink versterken door bijvoorbeeld ook het personeel in thema te kleden en decoratie aan te brengen (rood-witte tafelkleden en vlaggetjes bij een Duitse avond bijvoorbeeld). Verder kun je op zo’n avond ook het eten en drinken afstemmen op het thema; ga een keer rond met kaas en bitterballen tijdens de Hollandse avond, en zorg voor bierpullen tijdens de Duitse avond.

Ook spelletjes – bijvoorbeeld spijkers slaan en bierpul schuiven bij de Duitse avond – doen het altijd goed.
Vanzelfsprekend zorg je voor een leuke prijs voor de winnaars, en ook voor de leukst verklede man en vrouw. Succes gegarandeerd 🙂

 

Camping dj huren?

Bekijk direct onze prijzen en mogelijkhedenVraag direct een offerte aan!

 

Waarom een dj huren bij DjHuren.nl?

  • Scherpe all-inclusive prijzen die nog scherper worden als je regelmatig shows bij ons boekt
  • Ervaren dj team meerdere dj’s die allemaal meer dan 10 jaar ervaring op de meest uiteenlopende feesten hebben
  • DJ Garantie Wij regelen altijd een vervangende dj bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden
  • Duizenden tevreden klanten gingen je al voor en beoordelen ons met een gemiddelde van 8.9
  • Schitterende, professionele drive-in-shows die volledig op je wensen zijn af te stemmen (bijvoorbeeld een dj booth met jullie logo)
  • Duidelijk contract waarin we alle afspraken vastleggen
  • Je vragen snel en vakkundig beantwoord per e-mail, telefoon of tijdens een persoonlijk gesprek.

Reageren is niet toegestaan.