• Home »
 • Verjaardag dj huren

Verjaardag dj huren

Verjaardag dj hurenAls je een bijzondere leeftijd bereikt is dat natuurlijk reden voor een groot verjaardagsfeest… en wat is een feest nou zonder goede muziek?
Of je nu 18, 30, 40, 50 of 65 wordt, onze ervaren allround dj’s maken er samen met jou en je gasten een onvergetelijke verjaardag van!

Onze verjaardag dj draait alle favoriete hits van jou en je vrienden, of die nu pas net zijn binnengekomen in de top 40 of 30 jaar geleden op nummer 1 stonden. Het maakt ons niets uit, zolang de dansvloer maar is gevuld met gezellige mensen – al zorgen we er natuurlijk ook voor dat de mensen die gezellig willen kletsen elkaar ook kunnen verstaan. Of je nu alleen je familie en goede vrienden bij jou in de tuin hebt uitgenodigd of juist een enorm knalfeest wilt met 150 gasten in een zaal, wij hebben altijd een sfeervolle drive-in-show die perfect past bij jouw feest.

Vraag dus direct een vrijblijvende offerte aan, of bekijk eerst rustig ons aanbod hieronder!

Als je een bijzondere leeftijd bereikt is dat natuurlijk reden voor een groot verjaardagsfeest. Daar hoort uiteraard ook een ervaren dj van DjHuren.nl bij, want die draait alle favoriete hits van jou en je vrienden zodat de dansvloer de hele avond is gevuld!

Vraag dus direct een vrijblijvende offerte aan, of bekijk eerst rustig ons aanbod hieronder!

Onze verjaardag drive-in-shows

Waarom een verjaardag dj huren bij DjHuren.nl?

 • Scherpe all-inclusive prijzen inclusief reiskosten, BTW, op- en afbouw en alle benodigde apparatuur
 • Uitstekende allround dj met meer dan 10 jaar ervaring op de meest uiteenlopende feesten
 • DJ Garantie Wij regelen altijd een vervangende dj bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden
 • Jouw feest, dus jij bepaalt Met onze uitgebreide vragenlijst kun je al je (muziek)wensen aan ons doorgeven
 • Duizenden tevreden klanten gingen je al voor en beoordelen ons met een gemiddelde van 8.9
 • Schitterende, professionele drive-in-shows die volledig op je wensen zijn af te stemmen
 • Duidelijk contract waarin we alle afspraken vastleggen
 • Kosteloos annuleren tot 14 dagen nadat je geboekt hebt
 • Geen aanbetaling nodig Je ontvangt de factuur pas 30 dagen voor het feest en mag de helft achteraf betalen
 • Je vragen snel en vakkundig beantwoord per e-mail, telefoon of tijdens een persoonlijk gesprek op ons kantoor

En wat zeggen onze klanten ervan?

 • dj voor 50e verjaardag

  50e verjaardag Enny

  Schiedam, Zuid-Holland

  “Nogmaals hartelijk dank voor jouw bijdrage, want de muziek was top en ik heb vrienden op de dansvloer gezien die ik daar al jaren niet meer ben tegen gekomen…”

  Lees alle referenties

 • Referentie 40e verjaardag

  40e verjaardag Cindy

  Roermond, Limburg

  “Superleuk! Heb alleen maar leuke reacties gekregen, ik vond het hilarisch, een disco in mijn huis. Jullie zijn een aanrader voor iedereen die een feestje geeft!”

  Lees alle referenties

 • Referentie verjaardag

  50e verjaardag Hans

  Raalte, Overijssel

  “We hadden de billen bij elkaar. Zo maar via internet een Dj huren. Vanaf het eerste contact voelde het goed. Fijn dat jullie zelf de locatie wilden bellen om alles af te stemmen.”

  Lees alle referenties

 • Referentie 50e verjaardag

  50e verjaardag Anette

  Almere, Flevoland

  “Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel blij ben dat ik jullie heb gevonden op internet, en dat alles in no-time was geregeld. Heerlijk!”
   

  Lees alle referenties

 • Dj 18e verjaardag

  18e verjaardag Julia

  Culemborg, Gelderland

  “Ik heb heerlijk gedanst met mijn vriendinnen. De dj had alle muziek die we wilden horen, zoals de nieuwste top 40 en moombahton. De lichtshow was ook super gaaf!”

  Lees alle referenties

 • dj 40e verjaardag

  40e verjaardag Ricardo

  Breda, Brabant

  “Het was een zeer geslaagd feest, de stemming zat er goed in. Wij vonden wel dat het einde vrij abrupt was, maar gelukkig draaide hij toen toch nog 1 nummer.”

  Lees alle referenties

Proef de sfeer op onze Facebook pagina. Zo gezellig kan jouw feest ook worden met een dj van DjHuren.nl!

 • video8
 • video7
 • video1
 • video6
 • video10
 • video9

Over DjHuren.nl

De dj’s van DjHuren.nl verzorgen al sinds 2003 de muziek op allerlei soorten feesten door heel Nederland. Van een gezellige Brabantse bruiloft tot een swingend bedrijfsfeest in Den Haag, van een 25 jarig huwelijksfeest in Limburg tot een apres-ski party in Friesland en van een 50 verjaardag in Zeeland tot een studentenfeest in Amsterdam, onze dj’s zorgden er voor een volle dansvloer!

Een verjaardag dj van DjHuren.nl heeft dan ook zeer veel ervaring met het draaien voor alle leeftijden en beschikt over een uitgebreide muziekcollectie. Of je nu je 50e verjaardag viert en lekker wilt swingen op de dampende disco hits uit de jaren 80, wilt hakken op de foute jaren 90 house tijdens je 30e of 40e verjaardagsfeest of juist lekker met je vriendinnen uit je dak wilt gaan op de laatste van lil’ kleine of Bruno Mars tijdens je sweet 16 of 18e verjaardag, onze dj’s zorgen maken er samen met jou en je gasten een onvergetelijk feest van! Een feest dat natuurlijk wel echt jouw feestje moet worden, en daarom mag je in onze uitgebreide vragenlijst precies aangeven wat je wel en niet wilt horen tijdens jouw verjaardagsfeest.

We hebben niet alleen de beste muziek, maar ook schitterende drive-in-shows die volledig op je wensen zijn af te stemmen. Of je nu een kleine disco voor een feestje thuis zoekt of juist een vette discoshow met bewegend licht, rook en een heuse lasershow, bij DjHuren.nl vind je voor ieder feest de juiste show. Wil je echt helemaal ondergedompeld worden in de sfeer van jullie staptijd? Kies dan voor één van onze volledig gedecoreerde thema drive-in-shows en waan je weer terug in de jaren 70/80, of juist op die wintersport of strandvakantie waar jullie de tijd van je leven hadden.

Al onze drive-in-shows zijn totaalpakketten waarbij alles is inbegrepen: een professionele geluidsinstallatie, een sfeervolle lichtshow en natuurlijk een hele goede dj die er samen met jullie een onvergetelijk feest van gaat maken. Zowel onze discospots als onze dj booths zijn voorzien van de nieuwste LED verlichting waardoor ze allerlei kleuren kunnen aannemen, en ook een draadloze microfoon voor speeches en optredens wordt standaard bijgeleverd.

Is het feest een verrassing voor de jarige? Leuk! Wij verzorgen regelmatig surprise party’s en communiceren voornamelijk per e-mail, dus je hoeft niet bang te zijn dat we je verrassingsfeest verpesten. Als je in je aanvraag even vermeldt dat het om een surprise party gaat zijn we ook extra voorzichtig tijdens telefonisch contact en zullen we in eerste instantie geen bedrijfsnaam noemen totdat we zeker weten dat we de juiste persoon aan de lijn hebben.

Bij DjHuren.nl vind je dus altijd een show die perfect aansluit bij jouw feest, jouw wensen en budget. Onze all inclusive prijzen staan gewoon op onze website zodat je meteen weet waar je aan toe bent, en als je vragen hebt of ons wilt boeken staan we je natuurlijk graag te woord tijdens onze ruime openingstijden. Neem dus gerust contact met ons op!

Een verjaardag dj huren doe je bij DjHuren.nl!