• Home »
 • Over DjHuren.nl

Over DjHuren.nl

Marcel MelisDjHuren.nl is onderdeel van YourLiVe entertainment en is hét adres voor dj’s, drive-in shows en themashows.

DjHuren.nl is in 2003 opgericht door Marcel Melis. Marcel is nog altijd degene die de telefoon aanneemt, je vragen beantwoordt, offertes en contracten maakt, alles regelt met je feestlocatie enzovoorts.

Daarnaast is Marcel ook nog steeds wekelijks als dj te vinden op feesten en partijen door heel Nederland. Hij heeft in al die jaren al meer dan 1.500 feesten verzorgd en kan je dan ook als geen ander adviseren bij de muzikale invulling van je feest.

Bel of mail Marcel dus gerust, hij staat je graag te woord!

De beste dj’s

Al snel kregen we regelmatig meerdere aanvragen voor dezelfde datum en dus werd het tijd voor uitbreiding. Bart, Marco, Richard en Joost versterkten het dj team van DjHuren.nl en samen verzorgen we ieder jaar honderden bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere feesten door heel Nederland.

Al onze dj’s beschikken natuurlijk over een uitgebreide muziekcollectie met veel verschillende muziekstijlen: van de jaren 60/70/80/90 tot de nieuwste top 40, van Nederlandstalig tot dance en van après-ski tot salsa. Uiteraard bepaal je zelf welke muziekstijlen wel en niet gedraaid worden; het is immers jouw feest!

Doordat we met meerdere dj’s werken kunnen we ook altijd vervanging regelen bij ziekte of andere omstandigheden. Wel zo’n prettig idee toch?

De mooiste drive-in-shows

exclusieve bruiloft dj showAangezien een dj zonder apparatuur weinig kan doen hebben we ook een aantal eigen drive-in-shows. Vanzelfsprekend werken we uitsluitend met betrouwbare en uitstekend klinkende apparatuur van topmerken als HK Audio, Denon Dj en Shure, maar we onderscheiden ons vooral door een indrukwekkende uitstraling en stijlvolle afwerking van onze drive-in-shows.

Zo waren wij de eerste in Nederland met verlichte dj meubels die door de nieuwste LED technieken allerlei kleuren kunnen aannemen, wat overigens ook geldt voor onze discospots.

Daarvoor betaal je bij ons trouwens niets extra; we doen het graag goed of we doen het niet. Ook op andere gebieden gaan we vaak net een stapje verder met een goed oog voor details.

Om het je gemakkelijk te maken kun je kiezen uit diverse standaard sets. Deze sets worden altijd geleverd inclusief alle benodigde apparatuur, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat je iets vergeet. Zelfs een draadloze microfoon is standaard inbegrepen!

Hou je niet zo van standaard? Geen probleem, iedere set is uit te breiden met vele extra’s en ook een show compleet op maat behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact op om je wensen te bespreken!

Wat onze klanten vinden

De kwaliteit van onze dj’s, shows en dienstverlening wordt steeds weer gecontroleerd door middel van evaluaties met onze klanten. Deze klanten beoordelen ons met een gemiddeld rapportcijfer van maar liefst 8,9, een prestatie waar we erg trots op zijn! We krijgen dan ook regelmatig leuke reacties van onze klanten, die te lezen zijn bij onze referenties.

Op onze website vind je uitgebreide informatie over onze shows, zoals duidelijke beschrijvingen, prijzen, foto’s en video’s. Als je vragen hebt of ons wilt boeken staat Marcel je graag te woord tijdens onze ruime openingstijden, en je bent ook van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Waalre.

10 redenen om te kiezen voor DjHuren.nl

 • Scherpe all-inclusive prijzen inclusief reiskosten, BTW, op- en afbouw en alle benodigde apparatuur
 • Uitstekende allround dj met meer dan 10 jaar ervaring op de meest uiteenlopende feesten
 • DJ Garantie Wij regelen altijd een vervangende dj bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden
 • Jouw feest, dus jij bepaalt Met onze uitgebreide vragenlijst kun je al je (muziek)wensen aan ons doorgeven
 • Duizenden tevreden klanten gingen je al voor en beoordelen ons met een gemiddelde van 8.9
 • Schitterende, professionele drive-in-shows die volledig op je wensen zijn af te stemmen
 • Duidelijk contract waarin we alle afspraken vastleggen
 • Kosteloos annuleren tot 14 dagen nadat je geboekt hebt
 • Geen aanbetaling nodig Je ontvangt de factuur pas 30 dagen voor het feest en mag de helft achteraf betalen
 • Je vragen snel en vakkundig beantwoord per e-mail, telefoon of tijdens een persoonlijk gesprek op ons kantoor

Naast dj’s en drive-in-shows verzorgen wij ook graag allerlei andere vormen van entertainment voor je. Op Artiestenbureau.eu vind je ons complete aanbod.