• Home »
 • Alle shows en prijzen

Alle shows en prijzen

allround dj hurenIets te vieren? Daar hoort een dj van DjHuren.nl bij, want die weten als geen ander hoe ze een feestje moeten bouwen! Meestal nemen we zelf alle licht en geluidsapparatuur mee (een dj met eigen apparatuur noemen we een drive-in-show) maar als alle benodigde apparatuur al op jullie feestlocatie aanwezig is kun je ook alleen een dj huren.

Of jullie nu nog toeleven naar jullie trouwdag of juist vieren dat jullie al 25 jaar bij elkaar zijn, je een studentenfeest organiseert of je 50e verjaardagsfeest, het kampioenschap van je voetbalvereniging, tennis- of hockeyclub, je examen, promotie of juist het feit dat je bedrijf al 10 jaar bestaat, het maakt ons niet uit… als er een feestje is zijn onze drive-in dj’s erbij! Van Maastricht tot Groningen en van Nijmegen tot Amsterdam, want onze scherpe all-in prijzen zijn inclusief reiskosten door heel Nederland.

Vraag dus direct een vrijblijvende offerte aan, of bekijk eerst rustig onze drive-in show prijzen hieronder!

Iets te vieren? Daar hoort een dj van DjHuren.nl bij, want die weten als geen ander hoe ze een feestje moeten bouwen!

Vraag dus direct een vrijblijvende offerte aan, of bekijk eerst rustig onze drive-in show prijzen hieronder.

Onze allround drive-in-shows

Onze themafeest shows

Waarom een drive-in-show huren bij DjHuren.nl?

 • Scherpe all-inclusive prijzen inclusief reiskosten, BTW, op- en afbouw en alle benodigde apparatuur
 • Uitstekende allround dj met meer dan 10 jaar ervaring op de meest uiteenlopende feesten
 • DJ Garantie Wij regelen altijd een vervangende dj bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden
 • Jouw feest, dus jij bepaalt Met onze uitgebreide vragenlijst kun je al je (muziek)wensen aan ons doorgeven
 • Duizenden tevreden klanten gingen je al voor en beoordelen ons met een gemiddelde van 8.9
 • Schitterende, professionele drive-in-shows die volledig op je wensen zijn af te stemmen
 • Duidelijk contract waarin we alle afspraken vastleggen
 • Kosteloos annuleren tot 14 dagen nadat je geboekt hebt
 • Geen aanbetaling nodig Je ontvangt de factuur pas 30 dagen voor het feest en mag de helft achteraf betalen
 • Je vragen snel en vakkundig beantwoord per e-mail, telefoon of tijdens een persoonlijk gesprek op ons kantoor

En wat zeggen onze klanten ervan?

 • Referentie 25 jarige bruiloft

  25 jarige bruiloft

  Heerhugowaard, Noord-Holland

  “Wij vonden het allemaal top geregeld. En de reacties die wij binnen 2 dagen al ontvangen hebben over het feest en de dj / drive-in-show zijn vol lof en enthousiasme…”

  Lees alle referenties

 • Referentie voetbalvereniging

  Jubileumfeest

  Vianen, Utrecht

  “DJhuren heeft onze feestavond tot een groot succes gemaakt! Belangrijke pluspunten vond ik dat zij hun afspraken nagekomen zijn, flexibel zijn en betrouwbaar overkomen…”

  Lees alle referenties

 • Referentie 12,5 jarige bruiloft

  12,5 jarige bruiloft

  Kampen, Overijssel

  “Het was een heel gezellig feest: de diskjockey draaide precies de muziek die onze gasten en wij leuk vonden. Verzoeknummers werden onmiddellijk opgezet. Prima. Goede reacties…”

  Lees alle referenties

 • referentie tennisvereniging

  Tennisvereniging

  Utrecht

  “Ik heb alleen maar lof over de avond. Tot op heden alleen maar hele positieve reactie’s gehad over de dj. Speelt goed op het publiek in en het ging dan ook helemaal los. SUPER AVOND”

  Lees alle referenties

 • Referentie studentenfeest

  Studententenfeest

  Rotterdam, Zuid-Holland

  “De dj was erg enthousiast, dat kwam zo over op ons waardoor we superveel zin in het feestje hadden en er een leuke sfeer was!”
   

  Lees alle referenties

 • referentie 25 jarige bruiloft

  25 jarige bruiloft

  Veghel, Brabant

  “Wij hebben afgelopen zaterdag een geweldig feest gehad, de dj was geweldig!!! Ook wil ik vermelden dat hij zeer correct was. Kwam zeker een paar keer vragen of alles naar wens verliep…”

  Lees alle referenties

Proef de sfeer op onze Facebook pagina. Zo gezellig kan jouw feest ook worden met een dj van DjHuren.nl!

 • video8
 • video7
 • video1
 • video6
 • video10
 • video9

Drive-in-show huren? Dat doe je natuurlijk bij DjHuren.nl!

De drive-in-shows van DjHuren.nl verzorgen al sinds 2003 de muziek op allerlei soorten feesten door heel Nederland. Van een gezellige Brabantse bruiloft tot een swingend bedrijfsfeest in Den Haag, van een 25 jarig huwelijksfeest in Limburg tot een apres-ski party in Friesland en van een 50 verjaardag in Zeeland tot een studentenfeest in Amsterdam, onze dj’s zorgden er voor een volle dansvloer!

Een drive-in dj van DjHuren.nl beschikt dan ook over een zeer uitgebreide muziek collectie met voor ieder wat wils. Door hun ruime ervaring weten onze dj’s de muziek altijd perfect af te stemmen op de aanwezige gasten en de sfeer op dat moment, zodat iedereen een leuke avond heeft en lekker kan dansen op zijn of haar favoriete muziek. Je zal dan ook nog lang van je gasten horen wat een geweldig feest het was!

Op de meeste feesten draaien we een lekker gevarieerd repertoire, want op de meeste feesten is het publiek ook zeer gevarieerd. Op bijvoorbeeld een 12,5 jarig huwelijksfeest of een 25 jarige bruiloft zijn er immers veel gasten in dezelfde leeftijd als het jubileum bruidspaar, maar ook de kinderen, neven en nichten die wat jonger zijn en wellicht ook nog ouders, ooms en tantes.

Ook feestvierders waar het merendeel van het publiek wat jonger of juist wat ouder is willen graag een drive-in-show bij ons huren, want we passen we de muziek uiteraard gewoon aan op de situatie. Bij een schoolfeest of studentenfeest draaien onze dj’s bijvoorbeeld voornamelijk top 40, wat het ook bij een kermis, voetbalvereniging of hockeyfeest altijd goed doet. Ook Nederlandstalig en skihut hits werken meestal prima bij dat soort feesten. Als onze drive-in-show gehuurd wordt voor een wat ouder publiek ligt de nadruk vaak wat meer op de jaren 70/80/90, al wordt ook daar wat nieuwere muziek meestal wel gewaardeerd zolang het maar de bekende hits zijn.

Onze dj’s weten dus prima in te schatten welke muziek ze moeten draaien om de dansvloer gevuld te krijgen – en te houden. Het is echter jullie feest, dus we hebben ook een uitgebreide vragenlijst opgesteld waarin je precies kunt aangeven wat je (muziek)wensen zijn.

Als je een drive-in-show huurt bij ons kun je die volledig op je wensen afstemmen. Of je nu een kleine disco voor een feestje thuis zoekt of juist een vette disco show met bewegend licht, rook en een heuse lasershow, een romantische drive-in show voor je bruiloft of een luxe drive-in show voor een exclusief event, bij DjHuren.nl vind je voor ieder feest de juiste dj show. We hebben zelfs een volledig gedecoreerde drive-in-show voor je themafeest!

Al onze drive-in-shows zijn totaalpakketten waarbij alles is inbegrepen: een professionele geluidsinstallatie, een sfeervolle lichtshow en natuurlijk een hele goede dj die er samen met jullie een onvergetelijk feest van gaat maken. Zowel onze discospots als onze dj booths zijn voorzien van de nieuwste LED verlichting waardoor ze allerlei kleuren kunnen aannemen, en ook een draadloze microfoon voor speeches en optredens wordt standaard bijgeleverd.

Bij DjHuren.nl vind je dus altijd een dj show die perfect aansluit bij jouw feest, jouw wensen en budget. Onze all inclusive drive-in show prijzen staan gewoon op onze website zodat je meteen weet waar je aan toe bent, en als je vragen hebt of ons wilt boeken staan we je natuurlijk graag te woord tijdens onze ruime openingstijden. Neem dus gerust contact met ons op!

Een dj huren doe je bij DjHuren.nl!