• Home »
 • Bruiloft dj huren

Bruiloft dj huren

Bruiloft dj hurenAllereerst hartelijk gefeliciteerd met jullie trouwplannen! De voorbereiding van jullie bruiloft is een leuke en spannende tijd, maar kan ook erg stressvol zijn. Het moet immers de mooiste dag van je leven worden, en daarom moet alles perfect geregeld zijn. Van de uitnodigingen tot de taart, van je jurk tot de feestlocatie en van de fotograaf tot de muziek…

Dat laatste hebben jullie in ieder geval al gevonden! Want de muziek is hét sfeerbepalende onderdeel van jullie feest dus je wilt een professionele bruiloft dj die weet hoe hij de dansvloer vol krijgt – en houdt! Een dj die begrijpt hoe belangrijk deze dag voor jullie is en die dus ook rekening houdt met jullie wensen… dat is precies wat je krijgt met een bruiloft dj van DjHuren.nl!

Wij zorgen er samen met jullie voor dat de mooiste dag van je leven ook wordt afgesloten met het mooiste feest van je leven ❤
Vraag dus direct een vrijblijvende offerte aan, of bekijk eerst rustig ons aanbod hieronder!

Hartelijk gefeliciteerd met jullie trouwplannen!
Onze ervaren bruiloft dj’s zorgen er samen met jullie voor dat de mooiste dag van je leven ook wordt afgesloten met het mooiste feest van je leven ❤

Vraag dus direct een vrijblijvende offerte aan, of bekijk eerst rustig ons aanbod hieronder.

Onze bruiloft shows

Waarom een bruiloft dj huren bij DjHuren.nl?

 • Scherpe all-inclusive prijzen inclusief reiskosten, BTW, op- en afbouw en alle benodigde apparatuur
 • Uitstekende allround bruiloft dj met meer dan 10 jaar ervaring op de meest uiteenlopende feesten
 • DJ Garantie Wij regelen altijd een vervangende dj bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden
 • Jullie bruiloft, dus jullie bepalen Met onze uitgebreide vragenlijst kun je al jullie (muziek)wensen aan ons doorgeven
 • Duizenden tevreden klanten gingen je al voor en beoordelen ons met een gemiddeld rapportcijfer van 8.9
 • Schitterende, professionele bruiloft dj shows die volledig op je wensen zijn af te stemmen
 • Duidelijk contract waarin we alle afspraken vastleggen
 • Kosteloos annuleren tot 14 dagen nadat je geboekt hebt
 • Geen aanbetaling nodig Je ontvangt de factuur pas 30 dagen voor het feest en mag de helft achteraf betalen
 • Je vragen snel en vakkundig beantwoord per e-mail, telefoon of tijdens een persoonlijk gesprek op ons kantoor

Wat vonden bruidsparen die jullie voorgingen van ons?

 • Bruiloft

  Brummen, Gelderland

  “Dat was een gave avond zeg! De sfeer zat er goed in! Het allerleukst vind ik dat we ook mensen op de vloer hebben gezien die we in 10 jaar tijd nog nooit hebben zien dansen…”

  Lees alle referenties

 • Bruiloft

  Purmerend, Noord-Holland

  “Onze dj heeft ons een geweldige feestavond bezorgd! Hij speelde ontzettend goed in op zijn publiek en wist de muziek zo te brengen dat iedereen mee ging op de dansvloer…”

  Lees alle referenties

 • Referentie bruiloft

  Bruiloft

  Amersfoort, Utrecht

  “Nog één keer ongelofelijk bedankt voor de feestavond! Het was perfect en precies zoals wij hadden gehoopt. Top!”
   

  Lees alle referenties

 • Bruiloft

  Veldhoven, Brabant

  “We hebben echt een superavond gehad. We hadden het idee dat je de sfeer erg goed aanvoelde en daar perfect op inspeelde. Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord!”

  Lees alle referenties

 • trouwfeest referentie

  Bruiloft

  Sittard, Limburg

  “Namens ons beiden bedankt voor je bijdrage aan onze onvergetelijke dag! Het blijft complimenten regenen, met name voor de dj (applaus voor jezelf) en de muziekkeuze. Het was een weergaloos feest!”

  Lees alle referenties

 • Referentie bruiloft

  Bruiloft

  Rhenen, Zuid-Holland

  “Bedankt voor de geweldige avond 🙂 Er is fantastisch gedraaid en we hebben veel complimentjes gehad over de Dj. Er is heerlijk gedanst en gefeest…”

  Lees alle referenties

Proef de sfeer op onze Facebook pagina. Zo gezellig kan jouw feest ook worden met een dj van DjHuren.nl!

 • video8
 • video7
 • video1
 • video6
 • video10
 • video9

Over DjHuren.nl

De dj’s van DjHuren.nl verzorgen al sinds 2003 de muziek op allerlei soorten feesten door heel Nederland. Van een gezellige Brabantse bruiloft tot een swingend bedrijfsfeest in Den Haag, van een 25 jarig huwelijksfeest in Limburg tot een apres-ski party in Friesland en van een 50 verjaardag in Zeeland tot een studentenfeest in Amsterdam, onze dj’s zorgden er voor een volle dansvloer!

Een bruiloft dj van DjHuren.nl beschikt dan ook over een zeer uitgebreide muziek collectie met voor ieder wat wils. Door hun ruime ervaring weten onze dj’s de muziek altijd perfect af te stemmen op de aanwezige gasten en de sfeer op dat moment, zodat iedereen een leuke avond heeft en lekker kan dansen op zijn of haar favoriete muziek. Je zal dan ook nog lang van je gasten horen wat een geweldig feest het was!

Wij begrijpen als geen ander dat het deze dag om jullie draait en daarom vragen we jullie ruim van tevoren deze vragenlijst in te vullen. Daarin vragen we o.a. naar jullie favoriete muziek, welke muziek je zeker niet wilt horen, jullie openingsdans en hoe jullie perfecte feest eruit ziet. Zo weet je zeker dat de mooiste dag van je leven ook wordt afgesloten met het mooiste feest van je leven!

Natuurlijk is de muziek daarbij het belangrijkste element, maar ook onze schitterende drive-in-shows zullen hier zeker aan bijdragen. Net als de muziek zijn ook onze bruiloft shows volledig op je wensen af te stemmen, dus of je nu een kleine disco voor een intiem trouwfeest thuis zoekt, een super romantische bruiloft show met een schitterend sterrendoek en een nostalgische spiegelbol of juist een vette discoshow met bewegend licht, rook en een heuse lasershow, bij DjHuren.nl vind je voor ieder feest de juiste show.

Al onze drive-in-shows zijn totaalpakketten waarbij alles is inbegrepen: een professionele geluidsinstallatie, een sfeervolle lichtshow en natuurlijk een hele goede bruiloft dj die er samen met jullie een onvergetelijk feest van gaat maken. Zowel onze discospots als onze dj booths zijn voorzien van de nieuwste LED verlichting waardoor ze allerlei kleuren kunnen aannemen, en ook een draadloze microfoon voor speeches en optredens wordt standaard bijgeleverd.

Bij DjHuren.nl vind je dus altijd een show die perfect aansluit bij jouw trouwfeest, jouw wensen en budget. Onze all inclusive prijzen staan gewoon op onze website zodat je meteen weet waar je aan toe bent, en als je vragen hebt of ons wilt boeken staan we je natuurlijk graag te woord tijdens onze ruime openingstijden. Daarnaast zijn jullie vanzelfsprekend van harte welkom op ons kantoor voor een persoonlijke kennismaking. Neem dus gerust contact met ons op!

Een bruiloft dj huren doe je bij DjHuren.nl!